Cine suntem

Salut! Suntem o echipă de tineri entuziaşti cu pasiuni comune pentru tehnologie, design şi medii moderne de dezvoltare web.

Ce facem

Dorneean WebApps este alături de tine în ceea ce privește implementare de site-uri și aplicații web cât și în ceea ce tine de crearea elementelor de identitate necesare creșterii vizibilitatii afacerii tale.

Cum facem

Punem în valoare ultimele tehnologii în domeniul dezvoltarii aplicatiilor web și gestionarii bazelor de date, alături de concepte moderne de design și User Experience.

Filozofia noastră

Azi, mai mult decât oricând, vedem cum progresul tehnologic ne schimbă modul în care trăim, modul în care ne conducem afacerile.

Inovarea trebuie să fie parte a culturii noastre. Clienții se transforma mai repede decât noi, iar dacă nu ținem pasul dăm de necaz.

Ian Shaefer – CEO Deep Focus

Datoria noastră este să găsim soluţiile tehnice, să le aprofundăm și să le punem în practică, să îmbinăm în mod armonios designul modern cu utilitatea și intuitivitatea, în așa fel încât să construim împreuna cu partenerii noștri produse web actuale și competitive, concentrându-ne asupra nevoilor și exigentelor acestora.

Ideea noastră

În secolul informaţiei prezența on-line a devenit indispensabilă. Fie că dorești un site de prezentare, o platformă e-commerce sau o aplicație web echipa noastră îți stă la dispoziție.

Noi te vom asculta, te vom înțelege, te vom consilia și vom contribui activ la implementarea cu succes a proiectului tău.

Credem cu tărie în puterea tehnologiei și design-ului, în abilitatea lor de a uşura comunicarea, de a oferi experiențe noi, de a mobiliza și inspiră oameni de pretutindeni.